Skip to main content

Barbecue

By 11 juni 2023september 12th, 2023Bijeenkomsten

Barbecue

Barbecue bij de Schaapskooi

Alle gekheid op een stokje. Dat is de slogan van Satheo. De foodtruck waarmee Theo van Den Dungen meer dagen in het jaar op een festival staat dan dat hij thuis is. Op donderdag 6 juli rijdt hij de foodtruck van de Molendijk naar de Martemanshurk, om voor ons te gaan bakken op het terras van het Skupke. Dat is de horecavoorziening van de Schaapskooi. Angelo van der Zanden en Fabrice van de Ven zijn alweer meer dan een jaar de uitbaters van deze schitterende plek.

Midzomerbarbecue

We hebben gemerkt dat er erg veel activiteiten georganiseerd worden in de periode aan het einde van de vakantie, en net na de vakantie. Eind augustus en begin september. Daarom hebben wij ervoor gekozen de barbecue naar voren te halen. Om de midzomer te vieren in plaats van het begin van de herfst. Ben jij er ook bij?

Algemene ledenvergadering

Voordat we met de barbecue beginnen zullen we eerst nog een algemene ledenvergadering houden. Met een beschouwing op de acitiviteiten en bijeenkomsten van het afgelopen jaar, de financiën en een blik naar voren. Zijn er punten die je graag besproken wilt zien of wil je een keer aansluiten bij een bestuursvergadering om je verhaal te doen of vragen te stellen? Je mag ons altijd mailen op info@schijndelsnetwerk.nl.

ONS Barbecue 2023

Bijeenkomst

Datum:  donderdag 6 juli 2023
Tijd:  19.00 tot 22.30 uur
Locatie:  Skupke, Schaapskooi
Adres:  Martemanshurk 12 in Schijndel
Aanmelding:  op uitnodiging via ONS

Programma

19.00 uur:  Inloop
19.30 uur:  Barbecue
20.00 uur:  Algemene ledenvergadering
22.30 uur:  Afsluiting