Op welke manier overtref jij de verwachtingen van je klant? Hoeveel complimenten heb jij deze week ontvangen? Héél belangrijk, want het is slim om je klanten te verrassen en zo een goede relatie op te bouwen. Bovendien krijg je er zelf ook nog eens lekker veel energie van! Maar… Hoe kun je een positieve klantbeleving regisseren en daarmee je invloed verdubbelen? Kom op woensdag 11 oktober naar het Ondernemerscafé Happy Customers! en leer hoe je de verwachtingen van je klant kunt overtreffen.

Van wie je het leert

Je leert het die avond van Rudolf Juliët, succesvol ondernemer en trainer. Rudolf raakte in 2008 plotseling volledig verlamd. Tijdens de bijna honderd dagen ziekenhuis en revalidatie van een jaar verbaast hij zich over het gedrag van sommige mensen in de zorg: “En nu niet meer op die bel drukken, want ik kom écht niet terug! Wees eens een vent!” Zijn deze hulpverleners kwaadaardig? Zijn ze ongevoelig? Of realiseren ze zich niet wat de impact is van hun gedrag op de beleving van de ander?

Wat je eraan hebt

Je leert je volledig te verplaatsen in de belevingswereld van anderen, om daar vervolgens nóg handiger op in te spelen. Klanten (en niet-klanten) voelen zich door jou gehoord, gezien en erkend. Daarmee overtref je verwachtingen én juist daarom krijg jij hen gemakkelijk mee. Door een positieve klantbeleving te regisseren ontvang je meer complimenten, krijg je meer zelfvertrouwen en krijg je de gunfactor van (nieuwe) klanten. Lees: succes!

Praktische info

Datum: woensdag 11 oktober
Locatie: ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel
Entree: gratis
Aanvang: 19.00 uur
Borrel: 20.45 uur (drankjes voor eigen rekening)
Inschrijven via startersmarktplaats.nl

Verhinderd? Dringend verzoek!

Gezien het aantal plaatsen willen we ondernemers die zich wél hebben aangemeld maar toch verhinderd zijn, dringend verzoeken om zich af te melden. Hiermee geef je een andere ondernemer de kans om de avond bij te kunnen wonen. Afmelden kan onderaan deze pagina (hetzelfde als aanmelden).

LET OP: Deelname aan dit Ondernemerscafé is kostenloos! Een no-show (zonder afmelding) krijgt daarentegen toch een factuur toegestuurd van € 35,00. Jezelf afmelden als je niet kunt, is dus héél belangrijk.

Ondernemerscafés Startersmarktplaats

Een aantal keer per jaar wordt, op wisselende locaties in de regio Veghel-Uden-Schijndel, het Ondernemerscafé georganiseerd voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Via dit regionale initiatief krijgen startende ondernemers de kans om op een laagdrempelige manier collega-ondernemers te ontmoeten en waardevolle informatie voor een succesvolle start uit te wisselen.