Bent u wel eens op zoek naar een stagiaire voor uw bedrijf? Of misschien wel op dit moment? Dan weet u dat het vaak lastig is om een geschikte kandidaat te vinden. Want hoe communiceert u bijvoorbeeld dat u plaats heeft voor een stagiaire? Een online uithangbord was er niet. Daarom heeft het POM samen met Luc Vaessen (WerkinMeierijstad) dat lokale uithangbord gelanceerd: www.stageinmeierijstad.nl.

Wat is StageinMeierijstad.nl?

Een website waar u als onderneming uit Meierijstad heel snel en tegen heel aantrekkelijke condities uw stagevacature plaatst. Het werkt heel simpel:

  1. U maakt een account aan,
  2. plaatst uw vacature
  3. en alle studenten kunnen direct reageren.

Direct een vacature plaatsen. Klik dan https://www.stageinmeierijstad.nl/login

Korting

Bedrijven die aangesloten zijn bij een van de volgende ondernemersverenigingen – CVO, VMK, EBK, BtB, OCS en SNO – krijgen korting. De prijs voor een stage-account per jaar bedraagt voor een bij het POM aangesloten bedrijf € 119 ex BTW en voor een niet-aangesloten bedrijf € 149 ex BTW.

Waarom POM dit initiatief mede heeft geïnitieerd?

Meierijstad is een economische sterke gemeente. Willen we dat blijven, dan moeten we ons blijven ontwikkelen en moeten we ook voor studenten een aantrekkelijke werkgever blijven. Met StageinMeierijstad.nl laten we studenten zien wat wij hen te bieden hebben. Met trots presenteren wij dan ook per heden www.stageinmeierijstad.nl.