Een ontbijt in het teken van innovatie

Trendwatcher & futurist Richard van Hooijdonk neemt u middels een inspiratiesessie over megatrends mee in een verandering in leven en werken. Krijgt u hierdoor op 6 juni een wake-up call?

Praat mee met lokale ondernemers

Na de presentatie door Richard van Hooijdonk, slaan we een brug naar Meierijstad. Hoe vertalen we de trends waarover we zojuist hebben gehoord naar hier en naar uw onderneming? Verschillende ondernemers uit Meierijstad laten hun ideeën daar op los. Via uw telefoon of tablet neemt u ook zelf deel aan de discussies die ontstaan.

07.30 uur:

Ontvangst met ontbijt

07.45 uur:

Start programma

08.00 uur:

Presentatie Richard van Hooijdonk (Trendwatcher)

09.00 uur:

Een presentatie van Cees Admiraal, business development director van de High Tech Campus in Eindhoven. Op de campus van HighTech XL is er toegang tot high tech faciliteiten, meer dan 150 bedrijven, internationale netwerken en meer dan 10.000 slimme mensen! Meer informatie op High Tech Campus.

09.30 uur:

Oogsten van vis en bladgroenten zonder water te verversen aangevuld met speciale led-groeiverichting in combinatie met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt! Eric van Acht vertelt hierover en meer informatie kunt u vinden op Duurzame Kost.

10.00 uur:

Max Aerts van Team Fast gaf een presentatie over de nieuwe mogelijkheden voor brandstof waar zij mee bezig zijn. Zullen er in 2017 al voertuigen op mierenzuur ofwel Hydrozine rijden? Meer informatie op Teamfast.nl.

10.30 uur:

Afsluiting

Innovatie-ontbijt

Dinsdag 6 juni 2017

07:30 tot 10:30 uur

Helden van Kien, Sint-Oedenrode