Blind Lunch Reacties

Hieronder ziet u de reacties terug van alle deelnemers. Zij krijgen een kaart waarop gevraagd wordt in één zin samen te omschrijven hoe de lunch geweest is. Van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 13 oktober zullen er elke dag reacties toegevoegd worden.

Blind lunch

Bij het SNO zijn tot nu toe eigenlijk altijd groepsactiviteiten georganiseerd. We gaan nu een keer iets anders doen. Met Blind Lunchen is het idee dat u tot u bij de lunchgelegenheid uw tafel gewezen wordt nog niet weet met wie u gaat lunchen. Iedereen kan zich individueel inschrijven en wij zorgen dat bij elke lunch twee deelnemers aanwezig zullen zijn.

Deelnemers

De deelnemers zullen voor het grootste deel dus Schijndelse ondernemers zijn. De leden van SNO. De gelegenheid leek ons daarnaast ook heel geschikt om met andere mensen het gesprek aan te kunnen gaan. Daarom nodigen we ook andere mensen uit. Zoals bijvoorbeeld het college en de bedrijfsfunctionarissen van de gemeente Meierijstad en schooldirecteuren in Schijndel.

Doel

Het doel van de lunches is om mensen met elkaar in gesprek te brengen. Gesprekken met ondernemen als centraal thema, maar die natuurlijk elke kant op kunnen. Al naar gelang de interesses van de deelnemers. We zullen ook een kaart op tafel hebben liggen met een vraag waar we aan het einde van de lunch graag een gezamenlijk antwoord op zouden willen hebben. De kaarten met antwoorden zullen we dezelfde dag nog hier op de site publiceren.

SNO en Horecavereniging Schijndel

De Horecavereniging Schijndel is enthousiast over deze activiteit en heeft aangegeven graag iets terug te willen doen voor alle lunches die we bij hun gaan besteden. Een percentage van de opbrengst staan zij daarom af aan het SNO. Wij zullen dat bedrag op onze beurt verdubbelen en in de vorm van lunchbonnen aanbieden aan startende ondernemers. Startende ondernemers kunnen zich melden bij het SNO (info@schijndelsnetwerk.nl) om tijdens een lunch een gesprek aan te gaan met een ervaren ondernemer die lid is van het SNO. Die lunches worden dan betaald met de lunchbonnen die Blind Lunch opgeleverd heeft.

Startende ondernemers zijn voor ons ondernemers die niet langer dan een jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel en daar ook niet eerder of op een andere manier ingeschreven zijn geweest.

Schijndelse Horeca

2 t/m 14 oktober 2017

tussen 12:00 en 14:00 uur

Schijndel

Lunchgelegenheden

Brasserie Lieveling
Hoofdstraat 96
5481 AJ Schijndel
073 549 4747

’t Onderonsje
Markt 4
5482 NE Schijndel
073 689 6695

Grand Café Le Verre
Glazen boerderij
5481 AV Schijndel
073 547 7771

Jansen & Jansen
Markt 23
5482 NE Schijndel
073 611 0289

Broodje Apart
Molenstraat 8
5482 GB Schijndel
073 611 0533

Het Goeie Leven
Vlagheide 8b
5466 PZ Eerde
0413 310 171