Bedrijfsbezoek bij Autoplaza Meierijstad

Dit keer zijn we te gast bij Autoplaza Meierijstad. Een samenwerkingsverband van Muijs Auto’s en Theo van Heeswijk Advies & Service. Op deze avond willen we graag uitleg geven over waar we als bestuur het afgelopen jaar mee bezig geweest zijn. De op handen zijnde fusie met OCS, de gesprekken met de gemeente, het opzetten van een degelijke communicatiestructuur en de organisatiestructuur van POM. Er is veel gebeurd, maar dat is tot nu toe niet altijd zichtbaar geweest voor de leden. We willen dat als bestuur graag toelichten.

Om 20:15 uur zullen we een bijzondere ledenvergadering beleggen over de fusie met OCS per 1 januari 2019, waarin we zullen stemmen over deze samengang.

Na de presentaties en de bijzondere ledenvergadering willen we ruimte maken voor een uurtje kennismaking. Elkaar leren kennen is één van de belangrijkste motivaties die we terugkrijgen van onze leden, dus maken we daar ook tijd en gelegenheid voor. Natuurlijk is er op de avond aandacht ook voor de bedrijven achter Autoplaza Meierijstad en de bedrijven die de avond mee mogelijk maken. Noord Coffee Roasters verzorgt de koffie, de Kaaskoning verzorgt de hapjes, Gall & Gall is verantwoordelijk voor de inrichting en de drank en Paint my Day zal de avond vastleggen in een schilderij.

Bijeenkomst

Datum:  donderdag 25 oktober 2018
Tijd:  19:00 tot 23:00 uur
Locatie:  Autoplaza Meierijstad, Galvaniweg 27 in Schijndel
Aanmelding:  op uitnodiging via SNO
Met om 20.15 uur een bijzondere ledenvergadering over de fusie met OCS!

Programma

19:00 uur:  Ontvangst
19:25 uur:  Welkom door de voorzitter
19:30 uur:  Introductie door René Muijs en Theo van Heeswijk
19:40 uur:  Presentatie over SNO/OCS, POM en Gemeente Meierijstad
20:15 uur:  Bijzonder ledenvergadering over fusie met OCS
20:30 uur:  Kennismakingsactiviteit
21:30 uur:  Borrel
23:00 uur:  Afsluiting