Barbecue bij de Nachtegaal

De jaarlijkse barbecue wordt dit jaar verzorgd door de Nachtegaal, waar we ontvangen zullen worden in de Tuinzaal en we bij goed weer ook de terrastuin zullen kunnen gebruiken. Daar houdt het nog niet bij op, want we zullen nog een kleine zaal tot onze beschikking hebben, waar drie leden parallel aan de barbecue inzicht zullen geven in de trainingen die zij geven. In kleine groepjes, op gezette tijden. Aanmelden daarvoor kan bij binnenkomst.

Bijeenkomst

Datum:  donderdag 23 augustus 2018
Tijd:  19:00 tot 23:30 uur
Locatie:  de Nachtegaal, Boxtelseweg 15
Aanmelding:  op uitnodiging via SNO

Programma

19:00 uur:  Ontvangst
19:20 uur:  Welkom door de voorzitter
19:30 uur:  Opening van de barbecue
23:30 uur:  Afsluiting

Parallel programma

20:00 uur:  Voortdurend verbeteren met Mark Pelzers
20:30 uur:
  Gedragsstijlen door Frank van Ballekom
21:00 uur:
  Verspillingen door Peter Santegoeds
21:30 uur:  
Voortdurend verbeteren met Mark Pelzers
22:00 uur:  
Gedragsstijlen door Frank van Ballekom
22:30 uur:  
Verspillingen door Peter Santegoeds

Voortdurend verbeteren

Niet harder, maar slimmer werken. Eén van de aspecten van voortdurend verbeteren, richt zich op het verbeteren van processen. Alles wat we doen is een proces en elk proces kan worden verbeterd. Je hoeft alleen maar de obstakels uit je proces te verwijderen! Maar dan moet je natuurlijk wel die obstakels kunnen zien of herkennen. En dat is precies wat je in deze sessie gaat leren!

Mark Pelzers, het Leanhuis
Website: leanhuis.nl

Gedragsstijlen

Vraag je jezelf ook wel eens af waarom je met sommige mensen moeilijker contact kunt maken? Zou jij ook niet willen weten hoe je dit kunt verbeteren en nog beter met je omgeving en klanten kunt communiceren? Ik ga je hier inzicht in geven. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op mijn website en lees de info bij gedragsstijlen MapsTell.

Frank van Ballekom, van Ballekom Trainingen
Website: ballekomtrainingen.nl

Verspillingen

Dagelijks liggen ze op de loer. Geld verslindende verspillingen die maken dat de werkdruk onnodig hoog is en uiteindelijk zorgen dat er minder winst wordt gemaakt dan verwacht. Een introductie in de workshops die wij geven om jou en je medewerkers inspiratie te geven om verspillingen aan te pakken. Dat biedt kansen om verbeteringen te realiseren!

Peter Santegoeds, Bodel
Website: bodel.nl