De jaarlijkse barbecue

De jaarlijkse barbecue is de opmaat naar het tweede gedeelte van het verenigingsjaar. Dit jaar zijn alle leden van harte welkom bij het SNO-lid Winery & Herbs aan de Boxtelsestraat 23 te Schijndel, waar we ons kunnen laten verrassen door de vele verschillende activiteiten die zij hebben.

Barbecue

Donderdag 31 augustus 2017

19:00 tot 22:00 uur

Winery & Herbs, Boxtelsestraat 23

Meer over Winery and Herbs
De wijnboerderij

De wijngaard is in 2010 aangelegd. er worden zowel witte als rode druiven geteeld,  waarvan wijn wordt gemaakt. Die kan lekker op het terras worden geproefd. De wijngaard is geplant in de vorm van een labyrint. Tijdens rondleidingen en proeverijen wordt er meer over verteld. De wijnen zijn te koop in de streekwinkel.

De kruidentuin

In de kruidentuin vindt u een honderdtal kruiden. Deze kruiden zijn te gebruiken voor een lekkere thee of voor in de keuken. Maar ook kruiden die u voor uw gezondheid kunt inzetten vind u in de tuin. In workshops kan u ervaren hoe u zelf op een eenvoudige manier kunt genieten van kruiden en “wilde planten”, culinair, cosmetisch of geneeskrachtig.

Activiteiten

Verbouwen van fruit, druiven, kruiden en het proeven en produceren van wijn, jams en kruidentheeën zijn thema’s van de workshops. Ook met excursies in de kruidentuin, rondleidingen in de wijnmakerij of de fruittuinen wordt u meegenomen in de heerlijkheid die de natuur kan bieden. Natuurlijk kunt u ook genieten van wijnproeverijen.

De Streekwinkel

In de streekwinkel worden meer dan 70 zelf geproduceerde producten verkocht. Wijnen, kruidentheeën, likeuren, jams, chutnes, honing. Daarnaast ook andere producten, die in onze regio worden geproduceerd. Zoekt u een lekker pakket van streekproducten of wilt u een relatiegeschenk (laten) samenstellen? Op deze locatie kunt u uit een ruim assortiment zelf een pakket samenstellen.