Skip to main content

Oranjeweek

By 4 april 2022april 25th, 2022Bijeenkomsten

Oranjeweek

ONS Feestavond

Een avond waarop we samen iets willen drinken. Ongedwongen netwerken in een grote tent op de markt, waarin een week lang de InSchijndel Oranjeweek gevierd wordt met tal van activiteiten. Als ondernemers willen we daar natuurlijk ook onze bijdrage aan leveren. Het leek ONS de ideale gelegenheid om ook de ondernemers uit Sint-Oedenrode, Veghel en Erp uit te nodigen om eens naar het centrum van Schijndel te komen. Ons idee? Een mooie avond voor meer dan tweehonderd ondernemers!

Sirius Academy - Bob & Trudy Feijen

Sprekers: Sirus Academy
Bob en Trudy Feijen van Sirius Academy komen een presentatie van drie kwartier geven met als thema “Invloed uitoefenen”. Waar baseren mensen hun keuze op? Welke strategieën kun je daarin herkennen? Wat leert je dat als ondernemer en wat zegt dat over de keuzes die je zelf maakt? Hoe kunnen we zelf positieve invloed uitoefenen en hoe worden we onbewust beïnvloed?

Bob & Trudy Feijen geven al 25 jaar trainingen en zij hebben in die tijd meer dan 4.500 mensen getraind voor zo’n 150 bedrijven. Een rol die zij ook bij verschillende televisieprogramma’s gehad hebben. Op dit moment staan ze voor de landelijke lancering van een platform waar ze samen met ander andere het Erasmus MC aantonen hoe je met eenvoudige veranderingen in je leefpatroon medisch aantoonbare resultaten kunt halen.

Datum:  maandag 25 april 2022
Tijd:  19:30 tot 23:30 uur
Locatie:  tent op de markt
Inclusief:  drankjes & borrelhapjes
Uitgenodigd:  ondernemers aangesloten bij POM
Aanmelding:  uiterlijk donderdag 21 april 2022

ONS ontvangt Starters

Voorafgaand aan de feestavond organiseren we samen met StartUp Meierijstad een leuke bijeenkomst voor alle ondernemers en starters die hun netwerk uit willen breiden. Een mooie manier om de avond te beginnen en daarna dus nog tijd genoeg om verder te praten!

Wil je andere ondernemers leren kennen? Benieuwd naar de creativiteit van onze startende ondernemers? Behoefte aan de kennis van ervaren ondernemers? In een uurtje geven we je de kans om op een laagdrempelige manier je netwerk uit te breiden. Je hebt niets te verliezen, maar we hebben wel wat te winnen. Doe jij mee?

Datum:  maandag 25 april 2022
Tijd:  18:00 tot 19:30 uur
Locatie:  tent op de markt
Inclusief:  drankjes
Uitgenodigd:  ondernemers aangesloten bij POM
Aanmelding:  uiterlijk maandag 18 april 2022