Skip to main content

Toff Geschenken Waar&Huis

By 7 juli 2021januari 13th, 2022MooiSchijndel

Mooi Schijndel: Toff Geschenken Waar&Huis

Carla en Chris van Toff Geschenken Waar&Huis

We willen graag duurzaam werken

Ben jij benieuwd hoe Schijndel onderneemt? Daar ga je vanaf nu iedere maand iets van te weten komen. DeMooiSchijndelKrant heeft een mooie samenwerking op touw gezet met Ondernemers Netwerk Schijndel, In Schijndel en de afdeling Koninklijke Horeca Nederland van Meierijstad, maar dan met name gericht op de Schijndelse horecazaken. Iedere maand komen bedrijven aan bod die een link met elkaar hebben. Dit keer ondernemingen op de Rooiseheide. Hieronder zijn Carla en Chris van Toff Geschenken Waar&Huis aan het woord

MooiSchijndel - Carla en Chris

Wat is uw corebusiness?

Onze corebusiness is cadeau pakketten voor bedrijven zoals kerstpakketten. Maar we bieden bijvoorbeeld ook zomerpakketten en paaspakketten. Bij een zomerpakket kun je denken aan een picknickmand, een barbecue, strandpakketten of een vakantiepakket zoals een koffer met allemaal bijpassende spullen die met zorg is samengesteld. Onze kracht hierin om het geheel leuk in te pakken als een echt geschenk. We willen het dan ook liever niet in een doos inpakken, maar het zo feestelijk mogelijk verpakken, het liefst met een grote strik er omheen.

Wat maakt de Rooiseheide de ideale locatie voor jullie?

Het vrachtverkeer heeft daar prima de ruimte om te kunnen laden en lossen. Daarnaast ben je in een mum van tijd op de snelweg. Ook biedt de locatie ons voldoende ruimte om producten op te kunnen slaan en er efficiƫnt te kunnen werken. De showroom is echter net aan de Rooiseheide, maar aan huis. Hiervoor hebben we de gehele kelder ingericht zodat klanten het op hun gemak inspiratie op kunnen doen.

Wat zijn jullie ambitie?

Nog groter, we willen de Sligro voorbij, vertellen ze met een grote knipoog. We hebben de laatste drie, vier jaar een flinke groei meegemaakt. We merkten ook dat de pakketten ook meer mochten gaan kosten en bedrijven manieren zochten om hun personeel te bedanken. Er werden ook vaker pakketten besteld door bedrijven omdat bijvoorbeeld bedrijfsborrels of andere activiteiten geen doorgang konden vinden.

Willen jullie verder nog iets kwijt?

We zijn steeds meer duurzame producten aan het verwerken in onze cadeau pakketten. Want naast het maken van pakketten importeren we ook fair trade/duurzame producten vanuit Indonesiƫ. Hierbij kun je denken aan tassen, manden, kamerschermen en stoelen. Allemaal trendy spullen, maar op een eerlijke manier gemaakt, zonder dat er kinderhanden aan te pas komen. Deze producten zijn ook terug te vinden in de pakketten als de klanten dat willen. In de cadeau pakketten wordt er daarnaast door ons geen plastic gebruikt, want we willen graag duurzaam werken.

Colofon
Tekst: DeMooiSchijndelKrant
Foto: DeMooiSchijndelKrant
Ook in deze rubriek?
Mail naar info@schijndelsnetwerk.nl