Skip to main content

Omega Installatietechniek

By 31 mei 2021januari 13th, 2022MooiSchijndel

Mooi Schijndel: Omega Installatietechniek

Rolf Lemmens van Omega Installatietechniek

Ben jij benieuwd hoe Schijndel onderneemt? Daar ga je vanaf nu iedere maand iets van te weten komen. DeMooiSchijndelKrant heeft een mooie samenwerking op touw gezet met Ondernemers Netwerk Schijndel, In Schijndel en de afdeling Koninklijke Horeca Nederland van Meierijstad, maar dan met name gericht op de Schijndelse horecazaken. Iedere maand komen bedrijven aan bod die een link met elkaar hebben. Dit keer ondernemingen aan de Nieuwe Eerdsebaan. Rolf Lemmens van Omega Installatietechniek vertelt hier over het bedrijf.

MooiSchijndel - Rolf Lemmens

Wat is uw corebusiness?

“Omega Installatietechniek is een totaalinstallateur. Dit houdt in dat we zowel elektrotechnische- (o.a. elektra en licht), werktuigbouwkundige- (o.a. airco’s, warmtepompen en daken) en beveiligingsinstallaties (o.a. alarm, data en brandmeldsystemen) ontwerpen en installeren. Dit doen we voor de zakelijke en particuliere markt en Nederland en België. Daarnaast speelt de service en het onderhoud van deze installaties een belangrijke rol in onze dagelijkse werkzaamheden.”

Waarom is dit een ideale locatie?

“Begin 2018 zijn we verhuisd naar de Nieuwe Eerdsebaan 6, omdat we op de oude locatie uit onze jas gegroeid waren. Het grote voordeel van de huidige locatie is de centrale ligging naar de belangrijke uitvalswegen A2 en A50. Daarnaast biedt de locatie de mogelijkheid om door te groeien.”

Wat zijn uw toekomstplannen?

“We zijn vorig jaar gestart met invulling te geven aan onze groeiambities en, ondanks Corona, zijn we op de goede weg. Belangrijk voor ons is om het kwaliteitsniveau vast te houden en ons te richten op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Daar zullen we in mee moeten gaan om onze klanten te kunnen blijven bedienen. Daarnaast blijft de 24-uurs economie ons uitdagen om te blijven ontwikkelen in dienstverlening. De verwachtingen en de noodzaak tot borgen van de continuïteit van onze installaties vraagt een hoge mate van flexibiliteit en inzetbaarheid. Belangrijk daarbij is dat we onze mensen steeds blijven ontwikkelen en meenemen in de veranderingen die er zijn in de installatiewereld en de markt. Daarbij spelen onze kernwaarden (partner, team, vakkundig en resultaat) een belangrijke rol. Wij geloven in een partnerschap met onze klanten en leveranciers en gaan op zoek naar de beste oplossing voor hetgeen de klant echt wil. We geloven dat deskundigheid bepalend is voor de kwaliteit en bereiken dit door het steeds ontwikkelen van onze medewerkers. Uiteindelijk vinden we het belangrijk dat we effectief en efficiënt samenwerken met oog voor kwaliteit, omdat dit het beste resultaat oplevert voor de klant en waar we als team trots op kunnen zijn.”

Colofon
Tekst: DeMooiSchijndelKrant
Foto: DeMooiSchijndelKrant
Ook in deze rubriek?
Mail naar info@schijndelsnetwerk.nl