Skip to main content

Olie&Zo

By 7 juli 2021januari 13th, 2022MooiSchijndel

Mooi Schijndel: Olie&Zo

Florian van Hout van Olie&Zo

Wij verzorgen alles op het gebied van je auto

Ben jij benieuwd hoe Schijndel onderneemt? Daar ga je vanaf nu iedere maand iets van te weten komen. DeMooiSchijndelKrant heeft een mooie samenwerking op touw gezet met Ondernemers Netwerk Schijndel, In Schijndel en de afdeling Koninklijke Horeca Nederland van Meierijstad, maar dan met name gericht op de Schijndelse horecazaken. Iedere maand komen bedrijven aan bod die een link met elkaar hebben. Dit keer ondernemingen op de Rooiseheide. Hieronder is Florian van Hout van Olie&Zo aan het woord.

MooiSchijndel - Florian van Hout

Wat zijn jullie voor bedrijf?

Olie&zo Van der Doelen is ontstaan nadat Olie&zo Garage in 2019 Vakgarage Van der Doelen heeft overgenomen. Wij zitten nu alweer een jaar of 15 aan de Rooiseheide, nadat we aan de Europalaan uit ons jasje gegroeid waren. Met de toevoeging van Olie&zo hopen we op een originele manier duidelijk te maken dat je voor veel meer dan alleen ‘olie’ bij onze garage terecht kunt. Sterker nog; wij verzorgen alles op het gebied van je auto en dat gaat heel ver. Van auto onderhoud tot autoverkoop, van uitlijnen tot reparatie en van APK tot het monteren van een trekhaak. Voor dat laatste zijn we bijvoorbeeld een samenwerkingsverband aangegaan met Trekhaakcentrum waardoor we mee kunnen liften op groot inkopen en tegen een zeer aantrekkelijk tarief een A-merk trekhaak kunnen monteren.

Hoe beweeg je mee in de markt?

Om goed met de steeds veranderende markt mee te bewegen hebben we de afgelopen twee jaar sterk geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur en gereedschappen. Daarnaast proberen we zo goed mogelijk op de klantbehoeftes in te spelen door bijvoorbeeld een leenauto of fiets ter beschikking te stellen als de auto bij ons in de garage staat voor onderhoud of reparatie. We hebben zelfs een haal-en brengservice.

Nog laatste ontwikkelingen?

Op dit moment zijn we bezig om ook de zakelijke klant volledig te ontzorgen. Zo hebben we laatst een plaatselijke klant drie nieuwe bedrijfsbussen geleverd die via ons in de lease zijn weggezet. De bussen zijn volledig naar de wensen van de klant van binnen afgetimmerd en ook de belettering van de bussen hebben we voor de klant verzorgd. Dat laatste hebben we dan niet zelf gedaan maar wel netjes geregeld zodat de klant meteen kan rijden en verder nergens geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u verder nog wat kwijt?

Ja zeker! Ons klantenbestand groeit gestaag, dus we zouden ons team graag uitbreiden met een monteur! Bij voorkeur iemand met al wat jaartjes ervaring, maar ook iemand die net van school af is, is bij ons van harte welkom!

Colofon
Tekst: DeMooiSchijndelKrant
Foto: DeMooiSchijndelKrant
Ook in deze rubriek?
Mail naar info@schijndelsnetwerk.nl