Skip to main content

Jan van Erp Tegels

By 7 juli 2021januari 13th, 2022MooiSchijndel

Mooi Schijndel: Jan van Erp Tegels

Johan van Erp van Jan van Erp Tegels

Schijndel blijft het hart

Ben jij benieuwd hoe Schijndel onderneemt? Daar ga je vanaf nu iedere maand iets van te weten komen. DeMooiSchijndelKrant heeft een mooie samenwerking op touw gezet met Ondernemers Netwerk Schijndel, In Schijndel en de afdeling Koninklijke Horeca Nederland van Meierijstad, maar dan met name gericht op de Schijndelse horecazaken. Iedere maand komen bedrijven aan bod die een link met elkaar hebben. Dit keer ondernemingen op de Rooiseheide.

MooiSchijndel - Johan van Erp

Hoe hebben jullie je ontwikkeld de laatste jaren?

In de loop der jaren is bij ons veel veranderd en toch ook weer gelijk gebleven. Er zijn maar liefst vier showrooms bijgekomen in de regio’s Brabant en Limburg. Maar Schijndel blijft het hart. De showroom roept bij klanten het gevoel op dat je door een verzorgde sanitair- en tegelbeurs loopt. Het is erg gevarieerd en alles is met aandacht neergezet. Een stylist is betrokken geweest bij de inrichting en er is rekening gehouden met vrijwel alle smaken die een mens maar kan hebben. Modern, industrieel, speels, natuurlijk of exotisch tot en met spannende verlichting in de badkamer. We zetten het allemaal naast elkaar ter vergelijking. Zo kan elke klant hier zijn eigen hoek vinden en inspiratie opdoen. In de ruime expositie bij de ingang is een groot deel van het assortiment te zien.

Wat is jullie assortiment?

Mogelijk valt voor de bezoeker het sanitair meer op, maar voor wat betreft het assortiment zou je onze showroom in drieën kunnen delen. Een voor het sanitair en de andere twee voor de vloertegels. Wij hebben een heel goede samenwerking met vaste installateurs en tegelzetters waar wij onze klanten naar kunnen doorverwijzen.

Wat zijn jullie wensen?

Uiteraard blijft er altijd wel iets te wensen over. Bijvoorbeeld dat alles weer wat soepeler gaat lopen. Mensen geven minder geld uit aan buitenlandse reizen en dat is goed voor de binnenlandse economie. En het is ook voor ons een voordeel. Menselijk gezien mag het allemaal wel weer wat minder afstandelijk en gespannen. We zijn als bedrijf creatief genoeg om de beste oplossingen te vinden binnen de voorgeschreven maatregelen.

Wat zijn jullie ambities?

Groeien doet Jan van Erp zeker en ook op een goede manier denken wij. Het filiaal in Eindhoven wordt verplaatst naar een nieuwe locatie en wordt twee keer zo groot. We gaan er wel van uit dat onze klanten dan gewoon naar binnen mogen en dat we ze gastvrij kunnen ontvangen zoals we gewend waren.

Colofon
Tekst: DeMooiSchijndelKrant
Foto: DeMooiSchijndelKrant
Ook in deze rubriek?
Mail naar info@schijndelsnetwerk.nl