Skip to main content

Boonman Bedden

By 30 mei 2021januari 13th, 2022MooiSchijndel

Mooi Schijndel: Boonman Bedden

Lieneke Boonman van Boonman Bedden

Ben jij benieuwd hoe Schijndel onderneemt? Daar ga je vanaf nu iedere maand iets van te weten komen. DeMooiSchijndelKrant heeft een mooie samenwerking op touw gezet met Ondernemers Netwerk Schijndel, In Schijndel en de afdeling Koninklijke Horeca Nederland van Meierijstad, maar dan met name gericht op de Schijndelse horecazaken. Iedere maand komen bedrijven aan bod die een link met elkaar hebben. Dit keer ondernemingen aan de Nieuwe Eerdsebaan. Lieneke Boonman van Boonman bedden vertelt hier over hun bedrijf.

MooiSchijndel - Lieneke Boonman

Vertel eens over uw bedrijf.

“Wij zijn Boonman bedden, gestart in 1988 door onze vader en sinds 2014 overgenomen door zijn drie dochters Lieneke, Wiesje en Roosje. Het familiebedrijf is ondertussen gegroeid met zeven beddenspeciaalzaken en een online webshop. Onze corebusiness is de verkoop van complete boxsprings, ledikanten en matrassen.”

Waarom is dit een ideale locatie?

“We zijn een echt familiebedrijf, wat we ook graag met een stevig fundament willen doorgeven. Daarnaast ligt de focus op de online markt. Onze nieuwe webshop is onlangs live gegaan en is een belangrijk onderdeel wat we graag verder willen uitbouwen.”

Wat zijn uw toekomstplannen?

“We zijn een echt familiebedrijf, wat we ook graag met een stevig fundament willen doorgeven. Daarnaast ligt de focus op de online markt. Onze nieuwe webshop is onlangs live gegaan en is een belangrijk onderdeel wat we graag verder willen uitbouwen.”

Waar zijn jullie het meest trots op?

“Waar we nu staan als bedrijf, zowel de zakelijk kant als het team. Onze medewerkers zijn allemaal gepassioneerd bezig met hun vak en betrokken bij Boonman bedden. We kunnen wel terecht zeggen dat we daar erg trots op zijn.”

Hoe houden jullie staande in een sterk concurrerende markt?

“Wij werken bijna alleen maar met Nederlandse A-merken, waardoor we snel kunnen schakelen en niet afhankelijk zijn van buitenlandse leveranciers. Hierdoor kunnen we de klant ook de kwaliteit leveren die ze bij ons verwachten. Bij ons is de klant koning en staat service hoog in het vaandel. Niet alleen tijdens het verkoopproces maar ook de aftersales heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij zijn pas tevreden als de klant lekker slaapt.”

Wilt u verder nog wat kwijt?

“Dat Boonman ondanks de coronacrisis er toch sterk is uitgekomen. Door snel te schakelen en direct te gaan werken met open op afspraak en op locatie bij de klant thuis.”

Colofon
Tekst: DeMooiSchijndelKrant
Foto: DeMooiSchijndelKrant
Ook in deze rubriek?
Mail naar info@schijndelsnetwerk.nl