Skip to main content

Hoe Schijndel onderneemt

By 12 april 2021januari 13th, 2022Nieuws

DeMooiSchijndelKrant

Hoe Schijndel onderneemt...

Zo heet de nieuwe rubriek die DeMooiSchijndelKrant samen met ondernemersvereniging ONS en het City Management vanaf de maand mei gaat aanbieden. Bas Ulehake van het lokale weekblad legt uit wat er gaat gebeuren.

ONS MooiSchijndelKrant Bas Ulehake

Een maandelijkse pagina

“Het wordt een maandelijks inkijkje in de dagelijkse werkzaamheden van bedrijven. Op een hele pagina in DeMooiSchijndelKrant geven vier ondernemers antwoord op enkele vragen. Wat zijn de ontwikkelingen van het bedrijf? Hoe blijft het bij de tijd? Waar liggen de uitdagingen? Misschien hebben ze nog wat nieuws te delen? We komen ook een foto maken. Schijndel is een ondernemend dorp en we weten dat veel mensen het interessant vinden om daarover te lezen.”, legt Ulehake de nieuwe rubriek uit. De komende weken worden de eerste ondernemers benaderd in overleg met ONS en het City Management.

Bas Ulehake

Bas is sinds anderhalve maand werkzaam bij MooiSchijndel. Voor sommigen is hij misschien een nieuw gezicht. Daarom stelt hij zich ook nog even voor. “Ik ben Bas Ulehake, 35 jaar en geboren en getogen in Schijndel. Met enige regelmaat ben ik in en rondom Schijndel te vinden om het laatste nieuws te vergaren en te genieten van al het moois dat Schijndel te bieden heeft. Ik zal dan ook regelmatig een onderneming binnenlopen met de vraag hoe het gaat en te luisteren wat er leeft. Maar spreek mij ook gerust aan als je vragen hebt of mail naar redactie@mooischijndel.nl”.