Skip to main content

Jansen Beveiliging

By 1 november 2023november 18th, 2023BIZ Duin

BIZ Duin

Collectieve beveiliging op Bedrijventerrein Duin

Op veel bedrijventerreinen is er in de avond, nacht en in de weekenden weinig tot geen toezicht en of controle. Helaas zorgt dit tekort aan toezicht steeds vaker voor ongewenste situaties, denk hierbij aan inbraak, vernieling of brandstichting. Om het risico op deze situaties te verkleinen is het mogelijk om samen met andere bedrijven, op hetzelfde bedrijventerrein, gebruik te maken van collectieve beveiliging. Jansen Beveiliging uit Veghel verzorgt op de bedrijventerreinen in Meierijstad de collectieve beveiliging. Jansen Beveiliging rijdt in de avond en nachturen en in de weekenden verschillende controle rondes op de bedrijventerreinen. De mobiel surveillant houdt alles nauwlettend in de gaten waarbij hij let onder andere op verdachte personen en of voertuigen, brandgevaarlijke situaties en andere zaken die de veiligheid van uw pand en of het bedrijventerrein in gevaar zouden kunnen brengen.

BIZ Duin - Jansen Beveiliging

Op wisselende tijden is de surveillancewagen aanwezig op het bedrijventerrein en worden de controlerondes uitgevoerd bij de deelnemende bedrijven. De surveillant van Jansen Beveiliging is vooral aanwezig in de nachtelijke uren. Om zo onraad in een vroeg stadium te signaleren en om ongewenste situaties zo veel mogelijk te voorkomen. Zodra de mobiele surveillant tijdens een controleronde iets opvalt, onderneemt hij direct actie! Indien er bij een aangesloten klant, die met ons een overeenkomst heeft voor de opvolging, een alarm afgaat komt de melding binnen bij de meldkamer van Jansen Beveiliging. Hierbij wordt direct de dichtstbijzijnde mobiel surveillant gewaarschuwd om ter plaatse te gaan. Bij calamiteiten zorgt de mobiel surveillant dat de hulpdiensten worden ingeschakeld.

Alle werkzaamheden en geconstateerde bijzonderheden worden gerapporteerd en doorgegeven aan alle belanghebbende bedrijven die zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging.

Vijf voordelen van collectieve beveiliging

  • Het grootste voordeel is dat de kosten in verhouding lager liggen dan bij het individueel inhuren van dezelfde dienstverlening.
  • Bij alarm of calamiteit is de beveiligingsmedewerker van Jansen beveiliging snel ter plaatse.
  • Criminaliteit op het bedrijventerrein wordt teruggedrongen.
  • Bij grotere deelname kunnen er meer en betere beveiligingsmaatregelen gerealiseerd worden
  • Je eigen pand is beter beveiligd.
  • Preventieve en actieve beveiliging van het bedrijventerrein.