Skip to main content

Beholders

By 6 september 2022april 17th, 2023Bijeenkomsten

Beholders

Beholders op de Noordkade

Een avond voor ondernemers op wat ondertussen al het grootste documentairefestival van Brabant is. We worden ontvangen op het festivalplein op de Noordkade met een drankje tussen 19.00 en 20.00 uur, waarna je naar de zaal gaat van de documentaire van je keuze. We treffen elkaar na afloop weer voor een borrel en een gesprek op het festivalplein en in het festivalcafé. Ook leden van de andere ondernemersverenigingen in Meierijstad en StartUp Meierijstad kun je op deze avond verwachten.

Bijeenkomst

Datum:  donderdag 6 oktober 2022
Inloop:  19.00 tot 20.00 uur
Documentaire:  20.00 tot 22.00 uur
Borrel:  22.00 tot 00.00 uur
Locatie:  Noordkade, Verlengde Noordkade 10 in Veghel
Consumpties:  de eerste drie consumpties zijn inbegrepen
Aanmelding:  uiterlijk donderdag 29 september

Meer informatie

Duurzaamheid & water
Het zijn de onderwerpen van het moment. Duurzaamheid en water. Er is veel over in het nieuws en op verschillende manieren wordt er nagedacht over hoe we oplossingen vinden voor de toekomst. De documentaires die ze bij Beholders gekozen hebben vertellen die verhalen op een andere manier dan je ze normaal gesproken hoort. En dat is juist een manier om het gesprek weer aan te gaan en tot nieuwe inzichten te komen.

Documentaires
De mannen die plastic afval volgen tot aan de poolcirkel. Een vader en zoon die op eigen initiatief het probleem van de dooiende permafrost op willen lossen. Hoe komt het dat water leven mogelijk maakt en mogelijk een oplossing biedt voor het opslaan van energie? Drie verhalen, drie documentaires. Jij mag kiezen. Klik op de posters om meer erover te lezen op de website van Beholders.

Aan- of afmelden