Skip to main content

Bereikbaarheid & Mobiliteit

By 10 november 2020ALV 2020

ALV 2020

Bereikbaarheid & mobiliteit

Voor de meeste ondernemers is het belangrijk dat klanten, medewerkers en leveranciers op een veilige en gemakkelijke manier hun bedrijf kunnen bereiken. Infrastructuur, bereikbaarheid en mobiliteit zijn dan ook belangrijke punten binnen ONS. We buigen ons daarom regelmatig over de huidige verkeerssituatie(s) rondom Schijndel, maar ook vooral over de vraag wat we kunnen verbeteren om Schijndel bereikbaar te houden en/of beter bereikbaar te maken.

ONS - Tom Dissel

Schijndel in beweging

Op dit moment is er van alles gaande rondom Schijndel, dat de bereikbaarheid van de Schijndelse bedrijven ten goede komt. Van ontwikkelingen op de A50 tot de plannen voor de N279 (weg langs het kanaal), van de snelfietsroutes Uden-Veghel tot het collectief aanbod lease-fietsen en de mobiliteitsvisie van de gemeente Meijerijstad. Allemaal positieve ontwikkelingen, die ervoor zorgen dat je bezoekers en medewerkers je op een gemakkelijke(re) manier kunnen bereiken.

Met de werkgroep, waarin namens Schijndel ook Peter Bakker van Den Ouden Groep zit, buigen we ons over diverse mobiliteitsvraagstukken. Eén van die vraagstukken, is de problematiek rondom de verkeersdrukte en bijbehorende ‘opstoppingen’ bij de op- en afritten van de A50. Daarnaast heeft Peter namens de werkgroep de gevaarlijke verkeerssituatie rondom De Wit en de hiernaast gelegen Heiweg op de agenda gezet. De provincie heeft deze weg in eigendom en beheert deze dus ook, maar de gemeente heeft toegezegd om bij de provincie en de betrokken partijen navraag te doen met betrekking tot de verkeersveiligheid. Ook de verkeersveiligheid nabij Van Cranenbroek op De Duin heeft onze aandacht. Rondom deze situatie zijn op dit moment geen nieuwe ontwikkelingen te melden.

We houden je op de hoogte!

ONS houdt zich bezig met veel van dit soort vraagstukken rondom mobiliteit en bereikbaarheid. Soms vergen deze een jarenlange voorbereiding, ontwikkeling en realisatie. Uiteraard houden wij jullie, bij nieuwe ontwikkelingen, graag op de hoogte.

Tom Dissel
Bereikbaarheid & mobiliteit

Reageren?

Loop je zelf tegen een mobiliteitsvraagstuk aan? Of kaart een medewerker, leverancier of klant dit aan? Geef dan op deze pagina aan dat je hierover in gesprek wilt met ons. We plannen dan een (veilig) gesprek om met elkaar van gedachten te wisselen.