Ledenavond op locatie bij HLB van Daal en Partners

Datum: 20 Jun 2013

Verslag:

Op deze warme avond in juni verzamelden ruim 70 mensen zich in het pand van HLB van Daal & Partners, gastheer voor deze ledenavond op lokatie. SNO-voorzitter Steven Woudstra deed zoals gebruikelijk het openingswoord, waarna Frank van Halteren (HLB van Daal & Partners) de microfoon ter hand nam en in een bondige presentatie het publiek kennis liet maken met een imposante onderneming, die met 32 FTE alles in huis heeft op het gebied van accountancy- en belastingadvieswerkzaamheden. Niet alleen in huis, maar ook buitenshuis, in 500 zusterbedrijven in 100 landen, allen onder de HLB-paraplu.

De avond werd voortgezet met een bevlogen verhaal van Claudia Zwart (Totara), waarin zij vertelde over haar project Global Women Leadership (GWL). Claudia is hiervoor op reis gegaan naar o.a. India en Zuid-Afrika, en is daar in gesprek gegaan met succesvolle en inspirerende vrouwelijke leiders in internationale organisaties, waarbij zij in tussentijd verschillende projecten en netwerken heeft opgezet. Claudia zal haar project bezegelen met een boek en een film. Haar presentatie op deze avond werd afgesloten met het vertonen van een beknopte 4 minuten-versie van deze film.

Henk Wittenberg, maker van Claudia's boek, voegde nog een kort maar inspirerend woord toe aan haar presentatie over de totstandkoming van het boek, en sloeg daarmee een aardige brug naar het laatste officiële onderdeel van deze avond: de ondernemersquiz.In een vermakelijke quiz leidde Henk (bijgestaan door Kees Buenen) ons SNO-ers door 3 vragenrondes met thema's "voornamen", "erotiek" en "liedjes". De teams waren door loting samengesteld, wat de netwerkbaarheid absoluut ten goede kwam, getuige het feit dat de tafelbezettingen na afloop van de quiz intact bleven en er geanimeerde gesprekken plaatsvonden.

Tel bij dit alles de voortreffelijke catering (door De Boerenhofstede) op, en we kunnen met recht spreken van een SNO-avond zoals een SNO-avond hoort te zijn.